Proeverij bruidstaart

€ 30,00

Gefeliciteerd! Als je kijkt naar een proeverij voor een bruidstaart, dan ben ik vereerd dat je op mijn website terecht bent gekomen. Voor je bruidstaart wil je er natuurlijk zeker van zijn dat hij smaakt zoals jij dat wil. En daarom bied ik een proeverij aan, je kunt deze op mijn locatie doen, maar je mag het uiteraard ook meenemen naar huis (hoewel ik dan natuurlijk geen directe vragen kan beantwoorden).

Wat is de bedoeling:

- Geef een aantal data aan waarop het voor jullie uit zou komen om te komen proeven (bellen kan uiteraard ook)

- Ik stuur via de mail een bestandje waarin alle mogelijkheden staan.

- Jullie kiezen 3 smaken cake en 6 vullingen die je graag wil proeven, geef jullie keuzes in verband met de voorbereidingen uiterlijk 5 dagen vóór de proeverij aan mij door.

- Ik maak een aantal kleine voorbeeldjes die jullie kunnen proeven, maar zorg er ook voor dat alle onderdelen los te proeven en te combineren zijn. Op die manier komen jullie vast uit op één of twee favorieten. Uiteraard is het mogelijk om de verschillende lagen van je bruidstaart ook verschillende smaken te geven. Zo kun je jezelf én al je gasten trakteren op een overheerlijk stukje bruidtaart. 

Mochten jullie al een bepaalde taart op het oog hebben, dan zou ik willen vragen een foto (of collage voor een bepaalde stijl) te uploaden.

Meer informatie
Vegetarisch Nee
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Proeverij bruidstaart
Jouw rating
Copyright © 2017 Two Fat Ladies. Alle rechten voorbehouden