Taarten

Two Fat Ladies maakt voor jou de lekkerste taarten en cupcakes. Heerlijke cakelagen in verschillende smaken en/of kleuren, zachte Swiss Merengue botercrème met smaak en/of vulling naar keuze en afgewerkt met fondant of botercrème. Kies wat jij lekker vindt en laat mij maar bakken! 

NIEUW!!! Kies vanaf nu tussen lichte en luchtige biscuit of een lichte en smeuïge gestoomde cake. Allebei heerlijk natuurlijk, maar heel anders qua smaak. In een biscuit zit geen boter waardoor hij hoog wordt tijdens het bakken en er een zeer luchtig kapsel wordt gebakken. De gestoomde cake is, door toevoeging van boter en het op lage temperatuur stomen, een heerlijk smeuïge optie, echter lang niet zo zwaar als een 'echte' cake. Kies dus wat het beste bij jou en jouw smaakpapillen past. 

Voor alle taarten met fondant maak ik gebruik van Smartflex Velvet Rolfondant, deze bevat geen noten, lactose en gluten.

Heb je een leuke taart op internet gevonden die je graag bij ons zou willen bestellen? Stuur een berichtje (met foto e/o link naar video) en Two Fat Ladies gaat voor jou aan de slag. Houdt er rekening mee dat ik voor het maken van 3D figuren extra kosten in rekening breng. Vraag via de mail of app informatie over de prijzen daarvan, maar ga uit van € 7,- tot €15,- per stuk. Ook toppers zijn niet inbegrepen bij de vermelde prijs op de website.

Two Fat Ladies bakt taarten vanaf 10 personen, taarten met fondant vanaf 15 personen. De prijs die bij de taart staat vermeld is per persoon, tenzij anders vermeld.

Cupcakes (bijvoorbeeld in de stijl van je taart) zijn te bestellen vanaf 6. 

Bij je bestelling kun je aangeven wanneer je de taart wil ontvangen. Neem echter eerst even contact op via telefoon/whatsapp (06-21481920) om te horen of de gewenste datum inderdaad nog vrij is. 

Voor bestellingen buiten de regio Alkmaar/Heerhugowaard: lees even de Algemene Voorwaarden artikel 7 betreffende de bezorgkosten. 

Bekijken als Rooster Lijst

10 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

10 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Copyright © 2017 - 2019 Two Fat Ladies. Alle rechten voorbehouden