SK Qualite Food Color Dust - Gold

Geef je taarten prachtige kleuraccenten met de QFC Quality Food Dust serie van Squires Kitchen. De kleur accenten breng je gemakkelijk aan met een kwastje. Tevens is deze dust serie ook geschikt voor het maken van suikerbloemen.
€ 4,00
Geschikt voor het kleuren van marsepein, fondant, modelleer chocolade, royal icing, pastillage, bloemenpasta en gesmolten witte chocolade. Kneed hiervoor de gewenste hoeveelheid dust door je fondant, marsepein of bloemenpasta. Kneed dit goed door, totdat de gewenste kleur is bereikt. Tevens is de dust ook geschikt om te mengen met alcohol, zodat er eetbare verf ontstaat. Hiermee kun je ook schitterende accenten aanbrengen op je creaties. Kleur: goud. Ingrediënten: E171, E172. Allergenen: kan sporen bevatten van noten. 100% eetbaar, glycerine vrij en geschikt voor vegetariërs. Alle glitters, dusts, lustres en kleurstoffen van Squires Kitchen voldoen aan de eisen die de EU stelt aan voedselveiligheid. Er worden alleen ingrediënten of toevoegingen gebruikt, die voldoen aan alle eisen voor consumptie. Alle glitters, dusts, lustres en kleurstoffen zijn volledig eetbaar! Inhoud: 5,5 gram.
Meer informatie
Vegetarisch Nee
Beschrijving Geef je taarten prachtige kleuraccenten met de QFC Quality Food Dust serie van Squires Kitchen. De kleur accenten breng je gemakkelijk aan met een kwastje. Tevens is deze dust serie ook geschikt voor het maken van suikerbloemen.
Copyright © 2017 - 2019 Two Fat Ladies. Alle rechten voorbehouden