SK Designer Silver Leaf, 5 sheets

Geef je creaties een prachtige look met de Silver Leaf sheets van Squires Kitchen. Het boekje bestaat uit 5 sheets van 75 x 75mm. Met het blad voeg je een vleugje luxe toe aan al je speciale taarten. Het zilveren blad is volledig eetbaar. En de perfecte manier om chocolade, desserts, taarten, koekjes en cupcakes een stijlvol karakter te geven.
€ 9,25
Hoe te gebruiken: Smeer het oppervlakte van je icing, chocolade, fondant en meer in met een in penseel en een beetje gekoeld, gekookt water of eetbare lijm. Laat het iets kleverig worden voordat je het blad er op plakt. Het is raadzaam om de andere delen te beschermen. Het beste kun je tweezers of een pincet gebruiken om het blad op te pakken. Ingrediënten: fijn zilver 999. Inhoud: 5 stuks.
Meer informatie
Vegetarisch Nee
Beschrijving Geef je creaties een prachtige look met de Silver Leaf sheets van Squires Kitchen. Het boekje bestaat uit 5 sheets van 75 x 75mm. Met het blad voeg je een vleugje luxe toe aan al je speciale taarten. Het zilveren blad is volledig eetbaar. En de perfecte manier om chocolade, desserts, taarten, koekjes en cupcakes een stijlvol karakter te geven.
Copyright © 2017 - 2019 Two Fat Ladies. Alle rechten voorbehouden